First night out in LA/Hollywood

Hej!
 
Vi tänkte berätta lite om vår första utgång här i LA och ojoj vad imponerade vi blev..

Vi har sedan tidigare haft kontakt med tre andra tjejer från Sverige som vi gick ut med. Tjejerna har bott här i ca tre veckor, så de har hunnit med lite mer än vad vi har gjort. De har gått ut nästan varannan dag så de har fixat en promoter som kunde fixa för oss hela kvällen. Så till en början åkte vi till några svenska killar som tjejerna lärt känna i West Hollywood som låg på 16e våningen med en riktigt nice utsikt över stad och hav. Där förfestade vi och drog sedan till en nattklubb som heter Supperclub som ligger på Hollywood Blv. 
 
Där mötte vi upp promotern, han hade fixat drinkbord som låg upphöjt så vi hade jättebra sikt över hela klubben. Vilken kväll det blev alltså, sååå roligt, massa bra musik som vi kunde både dansa och sjunga till. Rök och konfetti sprutades ut över hela dansgolvet och även pengar kom nerseglandes ifrån taket, haha ja och inte nog med det, det var ju självklart dansare som kom ner genom taket. Även om någon hade köpt en stor champagne så var det en tjej som gled ner genom taket i ett skynke och gjorde massa olika akrobatiska moves, men som lämnade ifrån sig flaskan till några vakter som sen tog den till bordet. Det var en helt galen fest, dj:n ropade ut vid olika tillfällen när kända personer kom dit som Drake, P Diddy, Sean Kingston, Keyshia Cole mfl. Självklart började vi jubla och skratta då det inte är varje kväll man är på samma fest som grymma kändisar. Man blev ju en liten tönt haha.. När promotern såg oss skratta av lycka sa han "Oh, is this your first night out here?" Då vi svarade ja med skrattande röster, så svarade han "Well, welcome to LA, get used to it".
 
Vi hade väl hoppats på att få se någon känd person någon gång under vår tid här, så att få se och höra dessa kändisar sjunga redan vår första utekväll och även att vi var så pass nära var en riktigt cool upplevelse. Vi blev minst sagt nöjda med vår första utgång i Hollywood.
 
Efter utekvällen som var i fredags så bestämde vi oss för att ta det lugnt på lördagen och låg vid poolen hela dagen. Sedan på kvällen åkte vi alla fem tjejer in till Beverly Hills där vi åt en grym middag på Restaurante Roma. Det var riktigt mysigt och vi lärde känna våra roomies ännu bättre. Nu är det söndag här i LA och klockan är ca 13.00. Vi har hunnit äta American pancakes till frukost och ska ner till jacuzzin och slappa en stund. Sedan tänkte vi ta våra cyklar in till 3rd Street, Santa Monica för lite shopping och lunch i solen.
 
Hoppas ni har det bra där hemma så hörs vi snart igen!
 
Kram från oss / Elin & Emilia <3
Boris Lamby
2014-01-27 @ 12:49:09
URL: http://www.prospectcamp.se

Hi my Gullis, Bra skrivet tjejer och häftig utgång som förberedelse att lära sig bl.a. engelska på College




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0